Cestoviny uvaríme v osolenej vode, scedíme, odkvapkáme. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľku, pridáme prelisovaný cesnak, pásiky papriky, kolieska paradajok a paradajkový pretlak. Zmes za stáleho miešania chvíľu dusíme, potom zalejeme vývarom a osolíme. Pridáme nadrobno nakrájané uhorky, pomiešame a chvíľu povaríme. Omáčku zahustíme múkou rozmiešanou v troške vody, dochutíme cukrom. Na tanieroch pripravené množstvá cestovín polejeme omáčkou a posypeme vňaťou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 2. 2017
Cestoviny s paradajkovou omáčkou
500 g cestovín "vrtuľky", 2 paradajky, paradajkový pretlak (3 PL), soľ, olej, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 paprika, 2 sladkokyslé uhorky, štipku cukru, zeleninový vývar, múka na zahustenie, petržlenovú vňať
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, scedíme, odkvapkáme. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľku, pridáme prelisovaný cesnak, pásiky papriky, kolieska paradajok a paradajkový pretlak. Zmes za stáleho miešania chvíľu dusíme, potom zalejeme vývarom a osolíme. Pridáme nadrobno nakrájané uhorky, pomiešame a chvíľu povaríme. Omáčku zahustíme múkou rozmiešanou v troške vody, dochutíme cukrom. Na tanieroch pripravené množstvá cestovín polejeme omáčkou a posypeme vňaťou.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, scedíme, odkvapkáme. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľku, pridáme prelisovaný cesnak, pásiky papriky, kolieska paradajok a paradajkový pretlak. Zmes za stáleho miešania chvíľu dusíme, potom zalejeme vývarom a osolíme. Pridáme nadrobno nakrájané uhorky, pomiešame a chvíľu povaríme. Omáčku zahustíme múkou rozmiešanou v troške vody, dochutíme cukrom. Na tanieroch pripravené množstvá cestovín polejeme omáčkou a posypeme vňaťou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára