V slanej vode uvarime ocisteny ruzickovy kel, nechame dobre odkvapkat, potom ho zmiesame s rozpustenym maslom a nasucho oprazenou struhankou. Misu vymastime, vysypeme struhankou, dame do nej kel, zalejeme smotanou rozmiesame s vajcami a pecieme asi 30 minut. Podavame so zemiakovou kasou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
6. 2. 2017
Ružičkový kel zapekaný
sol, 80 g ruzickoveho kelu, 60 g masla, 50 g struhanky, 2 dl smotany 12%, 2 vajcia
V slanej vode uvarime ocisteny ruzickovy kel, nechame dobre odkvapkat, potom ho zmiesame s rozpustenym maslom a nasucho oprazenou struhankou. Misu vymastime, vysypeme struhankou, dame do nej kel, zalejeme smotanou rozmiesame s vajcami a pecieme asi 30 minut. Podavame so zemiakovou kasou.
V slanej vode uvarime ocisteny ruzickovy kel, nechame dobre odkvapkat, potom ho zmiesame s rozpustenym maslom a nasucho oprazenou struhankou. Misu vymastime, vysypeme struhankou, dame do nej kel, zalejeme smotanou rozmiesame s vajcami a pecieme asi 30 minut. Podavame so zemiakovou kasou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára