5 ciernych oliv, lyzica posekaneho rozmarinu, morcaci rezen, lyzica olivoveho oleja, lyzica sladkej smotany, lyzica vody
salat: 150 g sampinonov, lyzica citronovej stavy, lyzica vody, trochu bylinkovej soli, lyzica oleja, 2 lyzice zeruchy
Olivy odkostkujeme, najemno posekame a zmiesame s rozmarinom. Zmes rozlozime na polovicu rezna, druhou plnkou prekryjeme a spojime drevenou spajdlou. V panvici zohrejeme olej a maso na nom z oboch stran opecieme dohneda. Potom ho pecieme 15 minut na miernom ohni. Pocas pecenia obcas obratime. Ocistene sampinony nakrajame na tenke platky. Citronovu stavu zmiesame s vodou, bylinkovou solou a olejom. K nalevu potom pridame platky sampinonov a listky zeruchy. Rezne vyberieme z panvice a do vypeku zamiesame smotanu a lyzicu vody. Omacku nechame prejst varom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára