2 cibule, 40 g masti, 400 g vykosteneho morcacieho masa, masovy vyvar, sol, mlete cierne korenie, 3 zeleninove papriky, 2 rajciaky, 2 stiplave papricky, 100 g zeleneho hrasku, 1 lyzica ostreho kecupu
Jednu cibulu pokrajanu nadrobno spenime v rozohriatej masti, pridame vykostene morcacie maso pokrajane na mensie kusky, prudko opecieme zo vsetkych stran, podlejem vyvarom, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a prikryte dusime 20 minut. Zeleninove papriky zbavime jadrovnikov a pokrajame na rezance, rajciaky olupeme a pokrajame na osminky, stiplave papricky posekame nadrobno. Vsetko primiesame k masu spolu s vylupanym zelenym hraskom, prikryjeme a udusime do makka. Kratko pred dovarenim pridame ostry kecup. Do hotoveho vsypeme druhu cibulu pokrajanu na tenke kolieska a premiesame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára