Vňať rozmixujeme s cesnakom a orieškami. Pridáme olivový olej, mierne posolíme a okoreníme. Všetko zmixujeme na hladkú pastu. Podľa potreby zriedime vodou. Nad parou tento krém mierne zohrejeme a zmiešame s drobnou cestovinou. Na tanieri cestovinka vyzerá výborne!
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 2. 2017
Petržlenová cestovinka
zväzok petržlenovej vňate, 2 strúčiky cesnaku, 10 dag lieskových orieškov, 2 lyžice olivového oleja, vodu, drobnú cestovinu, soľ a korenie
Vňať rozmixujeme s cesnakom a orieškami. Pridáme olivový olej, mierne posolíme a okoreníme. Všetko zmixujeme na hladkú pastu. Podľa potreby zriedime vodou. Nad parou tento krém mierne zohrejeme a zmiešame s drobnou cestovinou. Na tanieri cestovinka vyzerá výborne!
Vňať rozmixujeme s cesnakom a orieškami. Pridáme olivový olej, mierne posolíme a okoreníme. Všetko zmixujeme na hladkú pastu. Podľa potreby zriedime vodou. Nad parou tento krém mierne zohrejeme a zmiešame s drobnou cestovinou. Na tanieri cestovinka vyzerá výborne!
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára