Cestoviny uvaríme štandardným spôsobom v slanej vode, pozor aby sa nerozvarili. Slaninku pokrájame na drobné kocky a rozpražíme. Uvarené cestoviny zlejeme, vytlačíme na ne syrokrém, zalejeme masťou a rozpraženou slaninkou, zamiešame. Podávame horúce, ideálna outdoorová náhrada za tradičné slovenské bryndzové halušky.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 2. 2017
Šupákove bryndzové halušky bez bryndze a bez halušiek
cestovina (kolienka alebo vretienka) - na dve osoby bohato stačí 200 g, 1 syrokrém (ideálny je v "črievku", napr. Bambino"), slaninka (najlepšie prerastaná), voda, soľ
Cestoviny uvaríme štandardným spôsobom v slanej vode, pozor aby sa nerozvarili. Slaninku pokrájame na drobné kocky a rozpražíme. Uvarené cestoviny zlejeme, vytlačíme na ne syrokrém, zalejeme masťou a rozpraženou slaninkou, zamiešame. Podávame horúce, ideálna outdoorová náhrada za tradičné slovenské bryndzové halušky.
Cestoviny uvaríme štandardným spôsobom v slanej vode, pozor aby sa nerozvarili. Slaninku pokrájame na drobné kocky a rozpražíme. Uvarené cestoviny zlejeme, vytlačíme na ne syrokrém, zalejeme masťou a rozpraženou slaninkou, zamiešame. Podávame horúce, ideálna outdoorová náhrada za tradičné slovenské bryndzové halušky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára