9
väčších šampiňónov , soľ , mleté čierne korenie, olej
,mleté bravčové mäso ,mletú červenú papriku ,smotanu na
varenie , kyslú smotanu ,strúhaný parmezán ,tvrdý syr ,šalotku,
tymian, bylinky
Bravčové
mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením a mletou sladkou
červenou paprikou. Zo šampiňónov zrežeme nožičky, vnútornú
časť vyberieme, pokrájame a s nakrájanou šalotkou urestujeme na
oleji. Pridáme ochutené mäso, premiešame a opečieme. Do teplej
masy prisypeme nastrúhaný tvrdý syr. Vyčistené šampiňóny
naplníme pripravenou plnkou. Preložíme do zapekacej misy,
podlejeme a dáme piecť do vyhriatej rúry na 20 minút. Do kyslej
smotany pridáme smotanu na varenie, nasekané bylinky a strúhaný
syr.
Pripravenou omáčkou prelejeme predpečené šampiňóny a necháme zapiecť. Po zapečení posypeme parmezánom a ozdobíme lístkami tymianu.
Pripravenou omáčkou prelejeme predpečené šampiňóny a necháme zapiecť. Po zapečení posypeme parmezánom a ozdobíme lístkami tymianu.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára