V kastrole na velmi miernom ohni rozpustime maslo, kakaovy prasok, papriku a cukor, odstavime z ohna, zalejeme mliekom, rozmiesame a znovu postavime na ohen a velmi opatrne zohrievame. Pridame ostatne prisady a dokladne premiesame. Tesne pod bodom varu bohato naslahame, vyberieme vanilku a nalievame do salok.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
6. 2. 2017
Montemuzová čokoláda
lyzica masla, 20 g praskoveho kakaa, 1/4 lyzicky mletej ostrej papriky, lyzica krystaloveho cukru, 0,5 l mlieka, stipka soli, kusok vanilky, stipka mletej skorice, rozdrvene zrnko noveho korenia, lyzica medu
V kastrole na velmi miernom ohni rozpustime maslo, kakaovy prasok, papriku a cukor, odstavime z ohna, zalejeme mliekom, rozmiesame a znovu postavime na ohen a velmi opatrne zohrievame. Pridame ostatne prisady a dokladne premiesame. Tesne pod bodom varu bohato naslahame, vyberieme vanilku a nalievame do salok.
V kastrole na velmi miernom ohni rozpustime maslo, kakaovy prasok, papriku a cukor, odstavime z ohna, zalejeme mliekom, rozmiesame a znovu postavime na ohen a velmi opatrne zohrievame. Pridame ostatne prisady a dokladne premiesame. Tesne pod bodom varu bohato naslahame, vyberieme vanilku a nalievame do salok.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára