3. 2. 2017

Cestoviny s kuracím mäsom po čínsky

½  kg kuracieho mäsa, ½  kg póru a cibule, 0.4 kg bielej kapusty, ¼ kg mrkvy, ½  kg Maggi Špaget, olej, cesnak, sójová omáčka, soľ
Na panvici rozohrejeme trochu oleja a vypražíme na rezance nakrájané kuracie mäso, ktoré sme deň predtým naložili do sójovej omáčky a cesnaku. Mäso podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka. Medzitým na troške oleja dozlata opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a pór. Potom podlejeme vodou a pridáme rezance z 2/3 bielej kapusty a dusíme do mäkka. Keď je podusené mäso aj kapusta s cibuľou a pórom mäkké, všetko zmiešame s čerstvo uvarenými ešte teplými Maggi Špagetami, osolíme a necháme uležať cca 10 min. 
Pri podávaní vmiešame do zmesi zvyšok nadrobno nakrájanej čerstvej nedusenej kapusty a nastrúhanú mrkvu.

Žiadne komentáre: