Maslo rozohrejeme vo veľkej panvici a na miernom ohni do mäkka usmažíme cibuľu. Pridáme huby a podusíme, kým nevstrebú všetku tekutinu. Pridáme muškátový orech a podľa chuti okoreníme. Napokon vlejeme smotanu a povaríme iba toľko, aby sa zmes zohriala. Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Dôkladne scedíme. Vo veľkej mise spolu premiešame cestoviny a omáčku. Podávame ihneď s parmezánom. Táto omáčka je vhodná pre každý druh cestovín
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
3. 2. 2017
Cestoviny Fusilli s hubami a muškátovým orechom
4 lyžice masla, 2 stredne veľké jemne nakrájané cibule, 1 kg húb nakrájaných na plátky, 1/4 lyžičky mletého muškátového orecha, soľ, mleté čierne korenie, 250 ml smotany na šľahanie, 500 g cestovín Fusilli, nastrúhaný parmezán
Maslo rozohrejeme vo veľkej panvici a na miernom ohni do mäkka usmažíme cibuľu. Pridáme huby a podusíme, kým nevstrebú všetku tekutinu. Pridáme muškátový orech a podľa chuti okoreníme. Napokon vlejeme smotanu a povaríme iba toľko, aby sa zmes zohriala. Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Dôkladne scedíme. Vo veľkej mise spolu premiešame cestoviny a omáčku. Podávame ihneď s parmezánom. Táto omáčka je vhodná pre každý druh cestovín
Maslo rozohrejeme vo veľkej panvici a na miernom ohni do mäkka usmažíme cibuľu. Pridáme huby a podusíme, kým nevstrebú všetku tekutinu. Pridáme muškátový orech a podľa chuti okoreníme. Napokon vlejeme smotanu a povaríme iba toľko, aby sa zmes zohriala. Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Dôkladne scedíme. Vo veľkej mise spolu premiešame cestoviny a omáčku. Podávame ihneď s parmezánom. Táto omáčka je vhodná pre každý druh cestovín
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára