Mandle sparime horucou vodou, olupeme a dobre vysusime v cistej utierke. Na panvicu nalejeme olej a do rozpaleneho vsypeme mandle. Obcas premiesame a uprazime do zlatista. Pozor, nesmu byt tmave, pretoze maju potom horkastu chut. Uprazene, odkvapkane mandle rozlozime na pergamenovy papier, posypeme solou a nechame oschnut. Podavame na malych miskach k napojom. Podobne mozeme pripravit aj arasidy, alebo lieskove oriesky.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
13. 1. 2017
Slané mandle alebo oriešky
15 dg mandli, 10 dg oleja, jemna sol
Mandle sparime horucou vodou, olupeme a dobre vysusime v cistej utierke. Na panvicu nalejeme olej a do rozpaleneho vsypeme mandle. Obcas premiesame a uprazime do zlatista. Pozor, nesmu byt tmave, pretoze maju potom horkastu chut. Uprazene, odkvapkane mandle rozlozime na pergamenovy papier, posypeme solou a nechame oschnut. Podavame na malych miskach k napojom. Podobne mozeme pripravit aj arasidy, alebo lieskove oriesky.
Mandle sparime horucou vodou, olupeme a dobre vysusime v cistej utierke. Na panvicu nalejeme olej a do rozpaleneho vsypeme mandle. Obcas premiesame a uprazime do zlatista. Pozor, nesmu byt tmave, pretoze maju potom horkastu chut. Uprazene, odkvapkane mandle rozlozime na pergamenovy papier, posypeme solou a nechame oschnut. Podavame na malych miskach k napojom. Podobne mozeme pripravit aj arasidy, alebo lieskove oriesky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára