Hlivu nakrájame na rezance, trošku osolíme, pridáme cesnak. Na panvicu najskôr prikrytú, neskôr odokrytú aby sa odparila voda dusíme do mäkka. Mäkké hlivy preložíme na dno remosky, pridáme rozporciované, nasolené kura, posypeme rascou, korením a všetko obložíme kolieskami cibule. Polejeme olejom, alebo obložíme plátkami rastlinného masla. Pečieme 75 minút.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
17. 1. 2017
Kurča v remoske s hlivou.
1 kura, 250 g hlív, 2 cibule, soľ, rasca, čierne korenie, 4 strúčiky cesnaku, 1 dl oleja alebo 100 g rastlinného masla.
Hlivu nakrájame na rezance, trošku osolíme, pridáme cesnak. Na panvicu najskôr prikrytú, neskôr odokrytú aby sa odparila voda dusíme do mäkka. Mäkké hlivy preložíme na dno remosky, pridáme rozporciované, nasolené kura, posypeme rascou, korením a všetko obložíme kolieskami cibule. Polejeme olejom, alebo obložíme plátkami rastlinného masla. Pečieme 75 minút.
Hlivu nakrájame na rezance, trošku osolíme, pridáme cesnak. Na panvicu najskôr prikrytú, neskôr odokrytú aby sa odparila voda dusíme do mäkka. Mäkké hlivy preložíme na dno remosky, pridáme rozporciované, nasolené kura, posypeme rascou, korením a všetko obložíme kolieskami cibule. Polejeme olejom, alebo obložíme plátkami rastlinného masla. Pečieme 75 minút.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára