50 g susenych hub, 6 starsich zemli, 2,5 dl mlieka, 50 g krupice, 50 g masti, 1 cibula, 2-3 struciky cesnaku, 2-3 vajcia, mlete cierne korenie, majoran, sol, rasca, trocha masla
Huby den vopred namocime a na druhy den ich v tej istej vode udusime do makka. Zemle pokrajame na platky a zalejeme mliekom. Ked sa rozmocia, pridame krupicu, udusene huby posekane nadrobno, posekanu cibulu spenenu na masti, cesnak rozotrety so solou, vajcia, mlete cierne korenie, majoran, sol a potlcenu rascu. Premiesame a podla potreby rozriedime vyvarom z hub. Riedke cesticko nalejeme do pekaca s rozohriatou masou a upecieme vo vyhriatej rure do cervena. Pred dopecenim mozeme hubnik trocha pokropit roztopenym maslom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára