Majonezu premiesame s kecupom a konakom, pridame slahacku a na drobno nakrajane krabie maso. Jablko a zeler nakrajame na jemne rezance. Dochutime solou, ozdobime petrzlenovou vnatou a citronom. Podavame v poharoch na sampus.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
23. 1. 2017
Koktail z krabieho masa
150 g krabieho masa, 50 g zeleru, 50 g jablk, 100 g majonezy, 1 dl slahacky, 10 g kecupu, 10 g konaku, kusok kapie, kusok citronu, petrzlenovu vnat, sol, biele mlete korenie
Majonezu premiesame s kecupom a konakom, pridame slahacku a na drobno nakrajane krabie maso. Jablko a zeler nakrajame na jemne rezance. Dochutime solou, ozdobime petrzlenovou vnatou a citronom. Podavame v poharoch na sampus.
Majonezu premiesame s kecupom a konakom, pridame slahacku a na drobno nakrajane krabie maso. Jablko a zeler nakrajame na jemne rezance. Dochutime solou, ozdobime petrzlenovou vnatou a citronom. Podavame v poharoch na sampus.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára