Odblanenú pečeň šikmým rezom nakrájame na plátky hrubé 1,5 cm. Posypeme čiernym korením, karí korením a múkou. Na prudko rozpálenom tuku z oboch strán opečieme do ružova. Cibuľu a hlivy pokrájame nadrobno, opražíme, pridáme k pečeni a niekoľko minút dusíme do mäkka. Podávame ozdobené natvrdo uvarenými vajciami.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
17. 1. 2017
Bravčová pečeň s hlivou
400 g pečene, 10 g múky, tuk, 100 g cibule, 200 g hlív, 2 vajcia uvarené natvrdo, soľ, čierne korenie, karí korenie a muškátový orech
Odblanenú pečeň šikmým rezom nakrájame na plátky hrubé 1,5 cm. Posypeme čiernym korením, karí korením a múkou. Na prudko rozpálenom tuku z oboch strán opečieme do ružova. Cibuľu a hlivy pokrájame nadrobno, opražíme, pridáme k pečeni a niekoľko minút dusíme do mäkka. Podávame ozdobené natvrdo uvarenými vajciami.
Odblanenú pečeň šikmým rezom nakrájame na plátky hrubé 1,5 cm. Posypeme čiernym korením, karí korením a múkou. Na prudko rozpálenom tuku z oboch strán opečieme do ružova. Cibuľu a hlivy pokrájame nadrobno, opražíme, pridáme k pečeni a niekoľko minút dusíme do mäkka. Podávame ozdobené natvrdo uvarenými vajciami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára