Avokádo pozdĺžne rozkrojíme na dve polovice a zakrútime nimi oproti sebe, aby sme sa zbavili kôstky. Dužinu vyberieme lyžičkou a roztlačíme ju vidličkou.Pridáme roztlačený cesnak, čierne korenie, soľ, olivový olej a citrónovú šťavu a vymiešame. Natrieme na nakrájané kolieska bagety a ozdobíme prúžkami mäsa a cherry paradajkami.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
22. 1. 2017
Avokádová nátierka s paradajkami
Potrebujeme: 1 bagetu, 1 avokádo, 1 strúčik cesnaku, soľ, čierne korenie, niekoľko kvapiek olivového oleja, 1 lyžička citrónovej šťavy, na ozdobu moravské mäso ,cherry paradajky.
Avokádo pozdĺžne rozkrojíme na dve polovice a zakrútime nimi oproti sebe, aby sme sa zbavili kôstky. Dužinu vyberieme lyžičkou a roztlačíme ju vidličkou.Pridáme roztlačený cesnak, čierne korenie, soľ, olivový olej a citrónovú šťavu a vymiešame. Natrieme na nakrájané kolieska bagety a ozdobíme prúžkami mäsa a cherry paradajkami.
Avokádo pozdĺžne rozkrojíme na dve polovice a zakrútime nimi oproti sebe, aby sme sa zbavili kôstky. Dužinu vyberieme lyžičkou a roztlačíme ju vidličkou.Pridáme roztlačený cesnak, čierne korenie, soľ, olivový olej a citrónovú šťavu a vymiešame. Natrieme na nakrájané kolieska bagety a ozdobíme prúžkami mäsa a cherry paradajkami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára