Očistenú hlivu podusíme na časti masla, osolíme, okoreníme a spolu so šunkou a vajciami pomelieme na mäsovom mlynčeku. Zmes vymiešame na jemnú nátierku, ochutíme niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy a natierame na plátky sendviča. Povrch zdobíme zelenou petržlenovou vňaťou alebo kyslou uhorkou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
19. 1. 2017
Šunková natierka s hlivami
100 g hlív, 50 g masla, 50 g šunky, 2 varené vajcia, uhorka, sendvič, mleté čierne korenie, citrónová šťava, zelená petržlenová vňať, soľ.
Očistenú hlivu podusíme na časti masla, osolíme, okoreníme a spolu so šunkou a vajciami pomelieme na mäsovom mlynčeku. Zmes vymiešame na jemnú nátierku, ochutíme niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy a natierame na plátky sendviča. Povrch zdobíme zelenou petržlenovou vňaťou alebo kyslou uhorkou.
Očistenú hlivu podusíme na časti masla, osolíme, okoreníme a spolu so šunkou a vajciami pomelieme na mäsovom mlynčeku. Zmes vymiešame na jemnú nátierku, ochutíme niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy a natierame na plátky sendviča. Povrch zdobíme zelenou petržlenovou vňaťou alebo kyslou uhorkou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára