Očistené huby umyjeme a pokrájame. Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané huby, soľ, mleté čierne korenie a prikryté udusíme. Necháme vychladnúť a na mäsovom mlynčeku spolu so salámou a uvarenými vajciami zomelieme. Zomletú zmes dobre vymiešame, pridáme niekoľko kvapiek citrónovej šťavy a natrieme na plátky sendviča. Ozdobíme posekanou petržlenovou vňaťou alebo pokrájanou pažítkou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
19. 1. 2017
Hlivová natierka so salámou
40 g masla, 1cibuľa, 150 g hlív, soľ, mleté čierne korenie, 70 g mäkkej salámy, 2 natvrdo uvarené vajcia, citrónová šťava, petržlenová vňať alebo pažítka.
Očistené huby umyjeme a pokrájame. Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané huby, soľ, mleté čierne korenie a prikryté udusíme. Necháme vychladnúť a na mäsovom mlynčeku spolu so salámou a uvarenými vajciami zomelieme. Zomletú zmes dobre vymiešame, pridáme niekoľko kvapiek citrónovej šťavy a natrieme na plátky sendviča. Ozdobíme posekanou petržlenovou vňaťou alebo pokrájanou pažítkou.
Očistené huby umyjeme a pokrájame. Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané huby, soľ, mleté čierne korenie a prikryté udusíme. Necháme vychladnúť a na mäsovom mlynčeku spolu so salámou a uvarenými vajciami zomelieme. Zomletú zmes dobre vymiešame, pridáme niekoľko kvapiek citrónovej šťavy a natrieme na plátky sendviča. Ozdobíme posekanou petržlenovou vňaťou alebo pokrájanou pažítkou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára