Pokrájanú zeleninu povaríme v osolenej vode s polievkovým korením alebo vo vývare z kostí, pridáme hlivy, celé čierne korenie a dovaríme do mäkka. Polievku zahustíme opraženou múkou a rozšľahaným vajcom. Dochutíme posekanou petržlenovou vňaťou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
23. 1. 2017
Hlivová polievka so zeleninou
200 g hlív, 250 g rôznych druhov zeleniny, polievkové korenie alebo vývar z kostí, 2 lyžice múky, 1 vajce, celé čierne korenie, zelená petržlenová vňať a soľ
Pokrájanú zeleninu povaríme v osolenej vode s polievkovým korením alebo vo vývare z kostí, pridáme hlivy, celé čierne korenie a dovaríme do mäkka. Polievku zahustíme opraženou múkou a rozšľahaným vajcom. Dochutíme posekanou petržlenovou vňaťou.
Pokrájanú zeleninu povaríme v osolenej vode s polievkovým korením alebo vo vývare z kostí, pridáme hlivy, celé čierne korenie a dovaríme do mäkka. Polievku zahustíme opraženou múkou a rozšľahaným vajcom. Dochutíme posekanou petržlenovou vňaťou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára