Hovädzie mäso pokrájame na rezne. Naklepeme, okoreníme mletým čiernym korením a prudko opražíme po obidvoch stranách na rozohriatom oleji. Pridáme koreňovú zeleninu. Chvíľu opražíme, potom osolíme, podlejeme mäsovým vývarom a prikryté udusíme do mäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame mäsovým vývarom. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme paradajkový pretlak a dodusíme. Podávame s ryžou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
18. 1. 2017
Záhradnícke rezne
400 g hovädzieho mäsa., mleté čierne korenie 3 pl oleja., 4 karotky., petržlen., ½ zeleru., soľ., mäsový vývar., kl paradajkového pretlaku
Hovädzie mäso pokrájame na rezne. Naklepeme, okoreníme mletým čiernym korením a prudko opražíme po obidvoch stranách na rozohriatom oleji. Pridáme koreňovú zeleninu. Chvíľu opražíme, potom osolíme, podlejeme mäsovým vývarom a prikryté udusíme do mäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame mäsovým vývarom. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme paradajkový pretlak a dodusíme. Podávame s ryžou.
Hovädzie mäso pokrájame na rezne. Naklepeme, okoreníme mletým čiernym korením a prudko opražíme po obidvoch stranách na rozohriatom oleji. Pridáme koreňovú zeleninu. Chvíľu opražíme, potom osolíme, podlejeme mäsovým vývarom a prikryté udusíme do mäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame mäsovým vývarom. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme paradajkový pretlak a dodusíme. Podávame s ryžou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára