Na lyžici masla opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nakrájané hlivy, okoreníme, osolíme a necháme vychladnúť. Do zvyšného masla vmiešame horčicu, korenie, varené žĺtky, podusenú hlivu, dobre premiešame a podľa chuti osolíme a okoreníme. Nátierku natrieme na chlieb, posypeme nadrobno posekanými bielkami a cibuľou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
19. 1. 2017
Hlivovo - vajcová pomazánka
250 g hlív, 1 cibuľa, 100 g masla, korenie, soľ, lyžička horčice, 2 na tvrdo uvarené vajcia.
Na lyžici masla opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nakrájané hlivy, okoreníme, osolíme a necháme vychladnúť. Do zvyšného masla vmiešame horčicu, korenie, varené žĺtky, podusenú hlivu, dobre premiešame a podľa chuti osolíme a okoreníme. Nátierku natrieme na chlieb, posypeme nadrobno posekanými bielkami a cibuľou.
Na lyžici masla opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nakrájané hlivy, okoreníme, osolíme a necháme vychladnúť. Do zvyšného masla vmiešame horčicu, korenie, varené žĺtky, podusenú hlivu, dobre premiešame a podľa chuti osolíme a okoreníme. Nátierku natrieme na chlieb, posypeme nadrobno posekanými bielkami a cibuľou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára