Vajcia nakrájame na osem častí, salám na pásiky, sterilizovaný zeler na kocky, mrkvu nastrúhame nahrubo, cibuľu nakrájame na jemno, sparíme ju horúcou vodou, všetky suroviny spojíme rozšľahaným jogurtom s majonézou a horčicou. Dochutíme cukrom, octom, soľou a čiernym korením.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
26. 1. 2017
Štefanský šalát
5 vajec natvrdo,70 g diétnej salámy,70 g sterilizovaného zeleru (lahôdkového – listového zeleru môže byť aj dvojnásobok hmotnosti),30 g mrkve,50 g cibule,100 g bieleho jogurtu,50 g majonézy (kyslej smotany),20 g horčice,ocot, cukor, soľ, čierne korenie mleté
Vajcia nakrájame na osem častí, salám na pásiky, sterilizovaný zeler na kocky, mrkvu nastrúhame nahrubo, cibuľu nakrájame na jemno, sparíme ju horúcou vodou, všetky suroviny spojíme rozšľahaným jogurtom s majonézou a horčicou. Dochutíme cukrom, octom, soľou a čiernym korením.
Vajcia nakrájame na osem častí, salám na pásiky, sterilizovaný zeler na kocky, mrkvu nastrúhame nahrubo, cibuľu nakrájame na jemno, sparíme ju horúcou vodou, všetky suroviny spojíme rozšľahaným jogurtom s majonézou a horčicou. Dochutíme cukrom, octom, soľou a čiernym korením.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára