Do misky nastrúhame tvrdý syr, pridáme Lučinu, tatársku omáčku a pretlačíme strúčik cesnaku. Všetko dobre vymiešame. Natrieme na nakrájané kolieska bagety a ozdobíme prúžkami syra a olivami. Namiesto olív môžeme použiť citrusové ovocie, najviac sa hodia mandarínky.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
22. 1. 2017
Syrovo-cesnaková nátierka
Potrebujeme: 1 bagetu, 1 kocku syra Lučina, 50 g nastrúhaného tvrdého syra (eidam, ementál...), 2 lyžice tatárskej omáčky, 1 strúčik cesnaku, na ozdobu plátkový syr, olivy.
Do misky nastrúhame tvrdý syr, pridáme Lučinu, tatársku omáčku a pretlačíme strúčik cesnaku. Všetko dobre vymiešame. Natrieme na nakrájané kolieska bagety a ozdobíme prúžkami syra a olivami. Namiesto olív môžeme použiť citrusové ovocie, najviac sa hodia mandarínky.
Do misky nastrúhame tvrdý syr, pridáme Lučinu, tatársku omáčku a pretlačíme strúčik cesnaku. Všetko dobre vymiešame. Natrieme na nakrájané kolieska bagety a ozdobíme prúžkami syra a olivami. Namiesto olív môžeme použiť citrusové ovocie, najviac sa hodia mandarínky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára