Na mikroténový sáčok si dáme hmotu v hrúbke cca cm na to dáme parizer a pripravenú praženicu zmiešanú s kápiou a hráškom. Všetko spolu zrolujeme a dáme do alobalu v ktorom pečieme hodinu.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
18. 1. 2017
Mäsová roláda
kg bravčový bôčik (pomlieť)., 2 lyžice vegety., 2 dcl. teplého mlieka., vajce., 4 strúčiky cesnaku., soľ., korenie., (necháme odležať 24 hodín)., k tomu 20 dkg parizer (iná mäkká saláma alebo šunka)., 6 vajec., sterilizovaná kápia a hrášok
Na mikroténový sáčok si dáme hmotu v hrúbke cca cm na to dáme parizer a pripravenú praženicu zmiešanú s kápiou a hráškom. Všetko spolu zrolujeme a dáme do alobalu v ktorom pečieme hodinu.
Na mikroténový sáčok si dáme hmotu v hrúbke cca cm na to dáme parizer a pripravenú praženicu zmiešanú s kápiou a hráškom. Všetko spolu zrolujeme a dáme do alobalu v ktorom pečieme hodinu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára