Z muky oprazenej nasucho a Z helie urobime svetlu zaprasku, pridame cibulu pokrajanu nadrobno, trocha nastruhanej citronovej kory a stavy, strucik cesnaku rozotreny so solou, mlete biele korenie a spolu poprazime. Podlejeme vyvarom alebo mliekom, pridame maso posekane nadrobno. Zmesou potrieme krajce sendvica opecene na oleji a ozdobime posekanou zeleninou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
13. 1. 2017
Mäso na hrianke-tip na vydatne ranajky
200 g vareneho masa, Helia, olej, lyzica hladkej muky, 1 cibula, 1 strucik cesnaku, mlete biele korenie, sendvic, citronova kora a stava, zelenina na ozdobenie
Z muky oprazenej nasucho a Z helie urobime svetlu zaprasku, pridame cibulu pokrajanu nadrobno, trocha nastruhanej citronovej kory a stavy, strucik cesnaku rozotreny so solou, mlete biele korenie a spolu poprazime. Podlejeme vyvarom alebo mliekom, pridame maso posekane nadrobno. Zmesou potrieme krajce sendvica opecene na oleji a ozdobime posekanou zeleninou.
Z muky oprazenej nasucho a Z helie urobime svetlu zaprasku, pridame cibulu pokrajanu nadrobno, trocha nastruhanej citronovej kory a stavy, strucik cesnaku rozotreny so solou, mlete biele korenie a spolu poprazime. Podlejeme vyvarom alebo mliekom, pridame maso posekane nadrobno. Zmesou potrieme krajce sendvica opecene na oleji a ozdobime posekanou zeleninou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára