Bravcove maso zo stehna omyjeme, odblanime, osusime obruskom, pokrajame na rezne a naklepeme. Osolime, posypeme mletym ciernym korenim a pokvapkame olejom. Pripravene rezne poukladame na seba a nechame odlezat v chlade. potom poukladame na rozohriaty grilovaci rost a po kazdej strane grilujeme 4 minuty. Hotove rezne potrieme horcicou, posypeme nadrobno posekanou cibulou, cervenou paprikou a polejeme horucou odkvapkanou stavou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
13. 1. 2017
Bravčové stehno s horčicou a cibuľou grilované
600 g bravcoveho masa, sol, mlete cierne korenie, olej, horcica, 80 g cibule, cervena paprika
Bravcove maso zo stehna omyjeme, odblanime, osusime obruskom, pokrajame na rezne a naklepeme. Osolime, posypeme mletym ciernym korenim a pokvapkame olejom. Pripravene rezne poukladame na seba a nechame odlezat v chlade. potom poukladame na rozohriaty grilovaci rost a po kazdej strane grilujeme 4 minuty. Hotove rezne potrieme horcicou, posypeme nadrobno posekanou cibulou, cervenou paprikou a polejeme horucou odkvapkanou stavou.
Bravcove maso zo stehna omyjeme, odblanime, osusime obruskom, pokrajame na rezne a naklepeme. Osolime, posypeme mletym ciernym korenim a pokvapkame olejom. Pripravene rezne poukladame na seba a nechame odlezat v chlade. potom poukladame na rozohriaty grilovaci rost a po kazdej strane grilujeme 4 minuty. Hotove rezne potrieme horcicou, posypeme nadrobno posekanou cibulou, cervenou paprikou a polejeme horucou odkvapkanou stavou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára