150 g čerstvých húb., 150 g zeleninovej papriky., 1 cibuľa., 1 lyžica slnečnicového oleja., 2 vajcia., zelená petržlenová vňať. rasca., soľ
Cibuľu pokrájanú nadrobno speníme na tuku, pridáme očistené zeleninové papriky pokrájané na rezance, huby pokrájané na plátky, posolíme, okoreníme rascou a za občasného premiešania dusíme vo vlastnej šťave do mäkka. Zalejeme rozšľahanými posolenými vajcami a za stáleho miešania necháme vajcia variť. Podávame s chlebom alebo s varenými zemiakmi posypanými zelenou petržlenovou vňaťou, posekanou nadrobno.
(2 porcie / 1 porcia 452 kJ - 108 kcal., B - 8,7 g., T - 5,8 g., S - 5,2 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára