800 g morčacích pŕs, 300 g brokolice, citrónová kôra, soľ, mleté čierne korenie, cibuľa, strúčik cesnaku, 75 g šunky, 50 g parmezánu, žĺtok, 2 lyžičky horčice, 250 ml slepačieho vývaru, 125 ml šľahačkovej smotany, 4 PL solamyl
Brokolicu uvaríme v slanej vode. Cibuľu, šunku a brokolicu nakrájame. Pridáme soľ, korenie, cesnak, žĺtok a horčicu . Všetko zamiešame. Prsia narežeme na kapsy, naplníme (osolíme, postriekame citrónovou kôrou). Zašijeme, opražíme na oleji, podlejeme vývarom a udusíme do mäkka. Mäso vyberieme, pokrájam na plátky. Do šťavy pridáme smotanu zahustenú maizenou, dochutíme, dáme do nej plátky mäsa a necháme povrieť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára