360 ml černorybezľového džúsu, 360 ml malinovej malinovky, 360 ml citrónovej limonády, 1 l sódovky, sedmička bieleho vína, 2 "sedmičky" suchého šampanského, citrón nakrájaný na plátky na ozdobu,lístky čerstvej mäty na ozdobu
Vo veľkej nádobe na punč alebo bowle zmiešajte všetky tekuté ingrediencie. Dôkladne premiešajte a vychlaďte do ľadova. Zdobte priamo v mise alebo v pohároch plátkami citróna a lístky mäty.
variácie: Ríbezľový džús môžete nahradiť brusnicovým. Miesto malinovky možno použiť akúkoľvek podobnú limonádu približne červenej farby. Lepšie je však voliť skôr menej sladké limonády. Rovnako ako obyčajný citrón možno použiť aj limetku.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára