Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
9. 10. 2012
Domáce Cinzáno
3,5 l vody povaríme s 1,5 kg cukru a necháme vychladnúť. Do 5 lit. fľaše (pohára) dáme 1/2 kg umytej ryže, 10 dag hrozienok, 6 hrebíčkov, kúsok celej škorice , 2 citrony pokrájané na kolieska aj so šupkou, 1/2 kocky droždia. Fľašu uzatvoríme namočeným celofánom, previažeme, celofán poprepichujeme ihlou a necháme 4 týždne kvasiť. Potom precedíme do fliaš a uzavrieme. Necháme postáť ešte 14 dní.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára