Postup: Jablká zbavené jaderníkov a nakrájané na 2-cm kúsky zmiešame s ošúpaným a na plátky nakrájaným zelerom, orechmi a vložíme do misy. V menšej miske vymiešame majonézu, zálievku, smotanu a s touto zmesou šalát opatrne premiešame. Podávame v miskách vystlatých šalátovými listami. Tento šalát pripravujeme 2 hod. pred podávaním.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
20. 7. 2009
Waldorfský šalát
Suroviny: 4 červené jablká, 2 zelené jablká, 2 zelery, 100 g vlašských orechov, 60 ml majonézy, 2 PL francúzskej zálievky (olej, vínny ocot, ml.č.korenie, 1 L horčicových zrniek), 1 PL kyslej smotany
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára