Postup: Mäso opekáme na oleji 10 min., osolíme, okoreníme, vyberieme. Jogurt, tvaroh, na kocky nakrájanú cibuľu, nasekanú pažítku (1 PL odložíme) zmiešame, dochutíme soľou, korením, roztlačeným cesnakom. Šalát natrháme na kúsky, premiešame s červenou cibuľou nakrájanou na jemné pásiky, na kúsky nakrájanými paprikami. Mäso nakrájame na plátky, uložíme na šalát, polejeme zálievkou, ozdobíme odloženou pažítkou, korením.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
20. 7. 2009
Kurací šalát
Suroviny: 4 kuracie rezne á 150 g, 2 PL oleja, soľ, č.korenie, 1 cibuľa, 1 zväzok pažítky, 1 strúčik ces-naku, 300 g nízkotučného jogurtu, 200 g nízkotučného tvarohu, 3 červené cibule, 1 červená a 1 zelená paprika, 1 srdiečko hlávkového šalátu, ½ lollo šalátu
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára