Suroviny: 200 g fazuľkových strukov, 100 g šalátových uhoriek, 100 g paradajok, 1 l vody, 1 Pl octu, soľ, ml.č.korenie, 1 malá cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 PL oleja, ml.štipľavá paprika, vňať, 1 vajce natvrdo
Postup: Fazuľku zbavenú vlákien uvaríme v osolenej vode, pokrájame na menšie kúsky a necháme vychladnúť. Neolúpané uhorky pokrájame na tenké plátky, ošúpané paradajky na osminky. Všetko premiešame a zalejeme nálevom, ktorý si pripravíme z vody, octu, ml.č.korenia, cibule pokrájanej nadrobno, cesnaku prelisovaného so soľou, oleja, ml.papriky a vňate. Zľahka premiešame a ozdobíme vajcom nakrájaným na osminky.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára