Postup: Syr, šunku, kapiu a uhorky nakrájame na pásiky, pridáme na tenké polkolieska nakrájanú cibuľu, biely jogurt, majonézu, ocot alebo citrónovú šťavu, soľ, korenie, všetko zľahka premiešame a vychladíme. Šalát prizdobíme hlávkovým šalátom a petržlenovou vňatou.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
20. 7. 2009
Švajčiarsky šalát
Suroviny: 150 g tvrdého syra- ementál, 150 g šunky, 150 g sterilizovanej kapie, 150 g sladkokyslých uhoriek, 50 g cibule, 100 g bieleho jogurtu, 50 g majonézy (kyslá smotana), 1 PL vinného octu /(citrónovej šťavy), soľ, ml.č. alebo biele korenie
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára