25. 6. 2009

Nátierka z bravčovej konzervy

Suroviny: 1 konzerva bravčového mäsa, 2 postrúhané cibule, 2 natvrdo uvarené vajíčka, 1 lyžička horčice. 2 sladkokyslé uhorky, 1 odkvapkaná nakladaná kapia v oleji, soľ, nadrobno posekaná pažítka 

Postup: Bravčové mäso z konzervy pokrájame na menšie kúsky a vložíme do mixéra. Pridáme postrúhanú cibuľu, pokrájané natvrdo uvarené vajíčka, horčicu, pokrájané sladkokyslé uhorky, pokrájanú odkvapkanú nakladanú kapiu v oleji a podľa potreby soľ. Všetko zmixujeme na hladkú nátierku, ktorú natierame na chlieb, pečivo, sendvič alebo hrianky opražené na sucho. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou pažítkou.


Žiadne komentáre: