1 kg kyslej kapusty,balenie cestovín – špirálky,2 kyslé smotany, 2 vajcia,250 g oravskej slaniny,3 nožičky suchej údenej klobásy, soľ,mleté čierne korenie,olej
Kyslú kapustu udusíme, cestoviny uvaríme. Slaninu a klobásu nakrájame a mierne opečieme. Kapustu, cestoviny, slaninu a klobásu zmiešame, trochu osolíme a okoreníme. Dáme do nich trošku masti, na ktorej sme pražili slaninu a klobásu.Potom nemusíme vymastiť plech. Takto zmiešané cestoviny vysypeme na plech, vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme.Keď už sú cestoviny trochu zapečené, vlejeme na ne kyslú smotanu,ktorú sme zmiešali s vyšľahanými vajíčkami, soľou, čiernym korením a necháme dopiecť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára