12. 11. 2012

Kinder koláč

Tmavá časť:500 g suchár,250 g margarín,200 g cukor, 3 dl voda, 100 g čokoláda, 200 g mletých orechov
Biela časť : 250 g margarín,300 g cukor, 1 dcl vody, 300 g sušené mlieko


Príprava tmavej časti : Varíme vodu s cukrom, pridáme maslo a čokoládu. Keď je husté, pridáme sušienky a orechy. Miešame a dáme do štvorcovej formy a necháme vychladnúť.
Príprava bielej časti : Varíme vodu s cukrom, pridáme margarín a sušené mlieka. Môžeme si pomôcť mixerom, aby sa nerobili hrudky. Vylejeme na vychladené hnedé cesto a necháme vychladnúť, neskôr dáme do chladničky. Krájame na kocky

Žiadne komentáre: