Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
25. 3. 2009
Prekladané bravčové mäso s kyslou kapustou
Postup:Na dno hrnca dáme kyslú kapustu a podlejeme asi 3 dcl vody. Bravčové mäso narežeme na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme, potrieme horčicou alebo kečupom a uložíme na kapustu a prikryjeme zvyšnou kapustou. Olúpané zemiaky pokrájame, premiešame s pokrájanou cibuľou a koreninami a poukladáme na kapustu. Na vrch uložíme na plátky porezanú údenú slaninku a dáme piecť do rúry. Po hodine pečenia odkryjeme , polejeme jeho vlastnou šťavou a podľa potreby zapečieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
2 komentáre:
ja som tu kapustu zalial vodou v ktorej som uvaril susene dubaky
ja som zmiesal tu kapustu susenymi dubakmi a vodou v ktorej sa varili
Zverejnenie komentára