25. 3. 2009

Prekladané bravčové mäso s kyslou kapustou

Postup:Na dno hrnca dáme kyslú kapustu a podlejeme asi 3 dcl vody. Bravčové mäso narežeme na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme, potrieme horčicou alebo kečupom a uložíme na kapustu a prikryjeme zvyšnou kapustou. Olúpané zemiaky pokrájame, premiešame s pokrájanou cibuľou a koreninami a poukladáme na kapustu. Na vrch uložíme na plátky porezanú údenú slaninku a dáme piecť do rúry. Po hodine pečenia odkryjeme , polejeme jeho vlastnou šťavou a podľa potreby zapečieme.

2 komentáre:

jaatya povedal(a)...

ja som tu kapustu zalial vodou v ktorej som uvaril susene dubaky

jaatya povedal(a)...

ja som zmiesal tu kapustu susenymi dubakmi a vodou v ktorej sa varili