27. 3. 2009

Sašiné cestoviny

Suroviny:bravčové mäso,6 papriky,6 paradajky,olej, sol,mleté čierné korenie, korenie na špagety, rasca, mleta paprika,sol  

Postup:Do tlakového hrnca dáme cibulu, na oleji osmažíme a pridame mäso, ktoré necháme dusiť kým nepustí šťavu. Osolime, okoreníme,pridame rascu,posypeme mletou paprikou a trošičku podlejeme vodou . Hned na to nasypeme mäso papriky a paradajky nakrajanéna malé kúsky/nezamiešavame/.V hrnci musí ostať na spodku mäso a natom zelenina. Zakryjeme a necháme dusít cca 15-20 min. Otvorime ak už je mäso mäkké dochutíme, podľa chuti môžme pridať parad. štavu ale nemusíme a ak je masa príliš riedka pridáme solamyl. Podávame s akoukoľvek cestovinou.

Žiadne komentáre: