11. 3. 2009

Bravčové rezne s olivami

Suroviny:4 bravčové rezne
2-3 strúčiky cesnaku
1 sáčok olív(zelené, čierne bez kôstky)
6 paradajok
hrnček hovädzieho vývaru
olej na opekanie
rasca, mleté čierne korenie,soľ
 Postup:Cesnak ošúpať, nakrájať na tenké plátky, olivy nechať odkvapkať na sitku. Paradajky ošúpať a nakrájať na štvrtky. Mäso osoliť, okoreniť a na oleji prudko opiecť z oboch strán. Odložiť na tanier a do výpeku dáme cesnak a paradajky.Krátko opražiť, podliať vývarom pridať olivy, rascu a chvíľu povariť. Rezne opäť vložiť do panvice a všetko spolu dusíme do mäkka 8 až 10 minút. Podla potreby dolievame vývarom. Podávame s ryžou.

Žiadne komentáre: