Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
25. 3. 2009
Zapekané rezne
Postup:4 väčsie rezne z krkovičky hrubé asi 2 cm osolime a okoreníme. Potom 2 rezne dame na dno menšieho vymasteného pekáča, na ne položime 4 plátky oravskej slaniny, na polkolieska nakrájanú cibuľu a nasekaný cesna,nasledujú zbývajúce 2 rezne a zase slanina, cibuľa a cesnak. To všetko zalejeme 2 dl čierneho piva, prikryjeme alobalom a dame piecť pri 200°C na 45 minút. Potom alobal na viacerých miestach poprepichujeme a po 10 minútach pečenia dame celkom preč. Pečieme ešte 20 minút.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára