Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
23. 3. 2009
Šalát Taboulech
Postup:125 gr kus-kusu zalejeme šťavou z dvoch citrónov a dvoma lyžicami olivového oleja (môže byť aj iný). Necháme odstáť asi 10 minút aby nasiakol. Potom osolíme a zalejeme vriacou vodou, len toľko aby bol kus kus zaliaty, zakryjeme a zase necháme odstáť.Medzitým si nakrájame sušené paradajky, čierne olivy, dva strúčiky cesnaku, štyri jarné cibuľky aj s vňaťou, v zime použijeme normálnu cibuľu,všetko nakrájené na drobno a lyžicu pokrájanej čerstvej mäty.Všetko spolu zmiešame. Môžeme konzumovať hneď, prípadne aj odležané a vychladené.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára