11. 3. 2009

Bravcove plnene maso

Suroviny:280 g bravcoveho masa
sol, olivovy olej, mleta sladka paprika mlete cierne korenie,  vegeta.,majoran,2vajcia,hladka muka   Plnka: 50 g nakrajaneho tvrdeho syra, 50 g makkej salamy

Postup:Umyte a osusene maso nakrajame na rezne, posolime, okorenime z obidvoch stran. Potom ich ponorime do nalevu z roslahanych 2 vajec, 1 PL lyzice oleja, mletej sladkej papriky, majoranu, vegety, hladkej muky a mleteho cierneho korenia.Vytvorime polotuhy nalev (dohustenie hladkou mukou). V naleve nechame odlezat asi 30 minut.Potom vyberieme a medzi 2 platky masa dame nakrajany tvrdy syr so salamou.Naplnene maso potom opekame na rozohriatom oleji z obidvoch stran.


Žiadne komentáre: