Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
25. 3. 2009
Mäso zo sušenými slivkami
Postup:Bravčové karé rozklepeme, osolíme a okoreníme ľubovoľnými koreninami - poprípade ľahko posypeme červenou mletou paprikou ,potrieme olejom a necháme hodinku postáť. Alebo si to takto môžete pripraviť už večer. Na plechu zohrejeme masť , alebo olej a plátky na ňom opečieme z obidvoch strán. Podlejeme vodou alebo vývarom a dáme do rúry piecť. Po cca 10 minútach prevrátime a na každý plátok mäsa dáme kyslú kapustu - poprípade čalamádu a necháme piecť ďalej. V prípade potreby podlievame. Keď je mäsko mäkké , prikryjeme každý kúsok plátkom tvrdého syra a necháme syr roztopiť pri vypnutej rúre.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára