Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
27. 3. 2009
Znojemska pečienka
Postup: Mäso nakrájame na plátky,naklepeme,prípadne narežeme trošinku okraje.Plátky opečieme na rozpálenom oleji, vyberieme, potom pridáme pokrájanú cibuľu.Primerane opražíme, pridáme plátky mäsa, podľa chuti pridáme mleté korenie, soľ a trochu červenej papriky. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka - v tlakovom hrnci. Potom hrniec otvoríme, dochutíme 1-2 lyžicami plnotučnej horčice a pokrájanou kyslou uhorkou, prípadne ešte korením a soľou a chvíľu podusíme, kým je uhorka primerane zmäknutá, ale nie rozvarená.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára