Suroviny: 1 000 g zelenej špargle,šalotku,100 g sójového mäsa,50 g rastlinného tuku,300 g cestovín,50 g parmezánu,vajce,2 lyžice smotany,čierne korenie,muškátový oriešok,soľ,petržlenovú vňať
Postup: Špargľu umyjeme a uvaríme vo vode.Potom nakrájame na malé kúsky.Šalotku nakrájame na kolieska. Sóju a šalotku podusíme na rastlinnom tuku, pridáme špargľu a ešte chvíľu dusíme. Medzitým nastrúhame parmezán, zmiešame ho s vajíčkom a smotanou, osolíme, okoreníme. Nad parou vyšľaháme jemný krém, kým sa nezačne zľahka zrážať.Uvarené cestoviny zmiešame so špargľou, šalotkou a sójou a polejeme omáčkou. Posypeme vňaťou a podávame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára