Suroviny: 1 l bielej fazule, 1 pohár leča, 1 lyžicu horčice, 1 lyžicu kečupu, 1 malý paradajkový pretlak, niekoľko kvapiek worcestrovej omáčky, 2 dl oleja, 4 vajcia uvarené na tvrdo, zeleninovú koreniacu zmes, 1 feferón, 5 kapií, 200 g tvrdého syra, 1 konzervu hrášku, 250 g diétnej salámy, 2 veľké cibule
Postup: Fazuľu namočíme a neskôr uvaríme v osolenej vode. K fazuli pridáme lečo, horčicu, kečup, paradajkový pretlak, worcestrovú omáčku, olej, pokrájané vajcia, pokrájaný feferón, nadrobno pokrájané kapie, nahrubo postrúhaný syr, hrášok bez nálevu, na rezance pokrájanú salámu, nadrobno pokrájanú cibuľu. Premiešame a podľa potreby dochutíme zeleninovou koreniacou zmesou. Odložíme na 6 hodín do chladničky. Podávame s opečenou morkou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára