Suroviny:125 g farebných alebo bielych fazúľ
100 g tenkých párkov
75 g sterilizovaného zeleru (vareného stopkového zeleru)
75 g sterilizovanej mrkvy
50 g cibule
100 g majonézy prípadne smotany
50 g krémovej smotany
2- 3 plné lyžice strúhaného chrenu
soľ, mleté čierne korenie, cukor ,ocot
Postup: Namočenú fazuľu uvaríme do mäkka a necháme vychladnúť /môžeme použiť 300 g sterilizovaných fazúľ/, pridáme nakrájané párky na tenké kolieska, sterilizovaný (krátko varený stopkatý zeler) zeler a mrkvu, jemne nakrájanú cibuľu, majonézu, kyslú smotanu, strúhaný chren, soľ, mleté čierne korenie /podľa chuti ocot a cukor/,všetko premiešame a vychladíme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára