Suroviny: 500 g bravčového mäsa,hlávku kelu,3 lyžice masti,lyžicu mletej červenej papriky,cibuľu cesnak,2 lyžice hladkej múky,zemiaky,soľ,čierne korenie,majorán,drvenú rascu Postup:Mäso nakrájame na kocky, osolíme a zľahka opečieme na panvici, aby sa „zatiahlo". Potom ho dáme variť do vody. Keď je polomäkké, pridáme kel nakrájaný na rezance a pokrájané zemiaky.Pridáme rascu, podľa potreby ešte dosolíme a dusíme do mäkka. Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme, pridáme do nej hladkú múku, červenú papriku a zalejeme studenou vodou. Toto všetko pridáme k mäsu a kelu a krátko prevaríme. Nakoniec dochutíme majoránom a cesnakom.
Recepty na varenie a pečenie jedál a nápojov, odskúšané recepty od vás aj recepty z vlastnej zbierky
22. 4. 2009
Bravčové mäso v keli
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára