Suroviny: 200 g motýlikových rezancov,200 g tenkých viedenských párkov,150 g sladkokyslých uhoriek,100 g tvrdého syra,150 g kompótového ananásu,1/2 hlávky šalátu1,50 g mrazeného hrášku ,100 g majonézy,100 g kyslej smotany,lyžicu horčice,mleté čierne korenie,soľ
Postup: Cestoviny uvaríme v slanej vode, prepláchneme studenou vodou, necháme odkvapkať a vložíme do misy. Pridáme na tenké kolieska nakrájané viedenské párky a sladkokyslé uhorky, na jemné kocky nakrájaný alebo na hrubo nastrúhaný tvrdý syr, odkvapkané kocky ananásu, na pásiky nakrájaný hlávkový šalát a uvarený mrazený hrášok. Majonézu vyšľaháme metličkou s kyslou smotanou, horčicou, korením a soľou, lyžicou ananásového nálevu, lyžicou nálevu z uhoriek, vlejeme do šalátu, zľahka premiešame a necháme chvíľu odležať v chlade.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára